Foto
Foto
Foto

SPEAKER WIELERKOERS

Vanaf het begin van de jaren tachtig ben ik actief als microfonist bij wielerwedstrijden die verreden worden onder reglementen van de KNWU. Dat varieert van jeugdwielerrondes tot wereldkampioenschappen. Voor de meeste wedstrijden word ik door de districtsconsul of de nationale jurycoördinator aangesteld. Vaak dienen de organisatoren daarvoor een verzoek in bij de districtsconsul of de nationale jurycoördinator. Dit dient uiterlijk vier maanden voor de organisatiedatum te gebeuren. Als ik samen met een microfonist uit uw regio mag samenwerken is dat ook prima. Mocht U nog meer actie tijdens uw wielerwedstrijd willen hebben dan kan ik ook zorgen voor een extra microfonist die achterop de motor verslag doet. Ook voor wielerwedstrijden buiten KNWU-verband ben ik beschikbaar. U kunt mijn beschikbaarheid bekijken in de kalender op mijn website. De wedstrijden in KNWU-verband, WBV of UCI-verband genieten hierbij mijn voorkeur.

 

Voor meer informatie: r.vanhorik@chello.nl

WIELERPUBQUIZ

Heeft uw vereniging, bedrijf of organisatie iets speciaals te vieren? Of heeft U als horecaondernemer zin in een speciale avond? Dan is een WielerPubQuiz een leuke invulling van de avond. Het principe: de deelnemers kunnen zelf een team vormen of worden door loting aan elkaar gekoppeld. Op een groot scherm worden de vragen getoond met een keuze uit A, B of C voor de antwoorden. De keuze van de teams wordt op een speciaal antwoordvel genoteerd. Bij de foto’s hoort telkens een verhaal dat ik graag met de kandidaten deel. De WielerPubQuiz bestaat uit maximaal 5 rondes. Elke ronde behandelt een bepaald thema uit de wielersport bijvoorbeeld de Klassiekers, de Grote Ronden, het Wereldkampioenschap, de regionale wielersport. Voor internationaal georiënteerde verenigingen, bedrijven of organisaties is het ook mogelijk een Engelstalige WielerPubQuiz te verzorgen.

 

 

Voor meer informatie: 06-37269865

LEZING REGIONALE/LOKALE WIELERSPORT

Heeft U als vereniging of organisatie iets speciaals te vieren dan is een Wielerlezing een uitgelezen mogelijkheid. De lezing kan in het teken staan van de wielerhistorie van uw vereniging of organisatie maar ook van uw dorp (“het Wielernest”) of uw regio. Voor de indeling ga ik graag vooraf met U in gesprek. Aan de hand van foto’s, filmopnames, programmaboekjes, wielershirts en affiches komt de regionale of lokale wielergeschiedenis aan bod. In overleg met U kunnen we ook gasten uitnodigen die aan het woord komen: oud-renners, bestuurders of begeleiders van het eerste uur. Als leuke afsluiting volgt “Petje op, petje af” waarbij het merendeel van de vragen gaat over het dorp, de stad, de vereniging of de organisatie. Voor de dorpen en steden in de regio de Peel krijgen de lezingen als ondertitel “De Pedaalridders van de Peel”. Het ligt in de bedoeling om na mijn pensionering een boek uit te brengen over de geschiedenis van de wielersport in de regio Peelland.

SPONSORMEETING

Bij het organiseren van een wielerronde zijn de sponsors niet meer weg te denken. Als organisatie zijn er verschillende mogelijkheden om hier aandacht aan te schenken. Bijvoorbeeld door middel van een “Kick Off” enkele weken voordat het evenement georganiseerd wordt. Bij een “Kick Off” kunnen sponsors aan het woord komen, ontvouwt de organisatie haar plannen en kan een speciale gast een toelichting geven. Misschien kan ook een afsluitende wielerquiz in het programma worden opgenomen. Onze rol bestaat uit het presenteren van de middag of avond. We kunnen organisatoren ook ter wille zijn in de organisatie van de “Kick Off”.       Er zijn wielerverenigingen en organisatoren die ook jaarlijks een “Sponsordag” organiseren waarbij een bezoek gebracht wordt aan één van de bedrijven die tot de sponsors behoren. Zoekt U daarvoor een presentator die het een en ander aan elkaar praat dan kunt U ook bij mij terecht.

ANDERE SPORTEN

Hoewel ik in eerste instantie vooral beschikbaar ben als wielerspeaker kunt U mij ook boeken als presentator voor andere individuele sporten. In het verleden ben ik regelmatig in de beginjaren van deze sporttak actief geweest als speaker bij triathlons. Ook heb ik (opgegroeid in het motorcrossdorp Lierop) beperkte ervaring in het presenteren van motorcrossen. Ook bij stratenlopen in de regio is mijn stemgeluid regelmatig te beluisteren geweest. Mocht mijn drukke wielerkalender het toelaten dan ben ik U graag behulpzaam als omroeper. Ook voor andere takken van sport ben ik beschikbaar.

Bekijk voor onze beschikbaarheid de KALENDER-pagina op deze website.

 

TOUR DE RIEN

In de zomermaanden houdt de Tour de France veel sportliefhebbers drie weken in de ban van de wielersport. Voor de thuisblijvers hebben we ook een speciaal project samengesteld: in een horecazaak of sportkantine ’s middags een etappe op een groot scherm volgen tijdens de “Tour de Rien.” Daarnaast komt de historie van de Tour aan bod en bestaat de mogelijkheid een (oud) Tourrenner uit te nodigen die over zijn Tourherinneringen kan vertellen. Gelardeerd met anekdotes, archieffoto’s en gekoesterde attributen. Verder bestaat de mogelijkheid om een Tourkwis aan het programma toe te voegen. Dat kan in de vorm van “Petje op, petje af” maar ook via een speciale “Tourbingo.” Kortom, de Tour de Rien komt naar je toe! Voor meer informatie kunt U met mij contact opnemen. (Overigens betekent “rien” in het Frans “niets.”)

Voor meer informatie: 06-37269865

WIELERCAFÉ

 

 

WIELERBINGO

WIELERCLINIC

Bekijk voor onze beschikbaarheid de KALENDER-pagina op deze website.

TEAMPRESENTATIE

 

PERSCONFERENTIE

RECEPTIE

SPORTGALA

VOICE-OVER

 

RTV LOKAAL

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid