Foto
Foto
Foto

BLOGS BIJNA DAGELIJKS OP FACEBOOK

30 november 2023


Mijn BLOGS zijn vrijwel dagelijks te lezen op mijn Facebookpagina. Daarin kijk ik terug op de wieleractiviteiten die ik gepresenteerd heb en vooruit naar mijn wielerpresentaties die in mijn agenda staan. Meer dan 2100 Facebookers zijn in de gelegenheid te reageren op de teksten. In het BLOG-Archief zijn de blogs tot aan het voorjaar van 2023 terug te lezen.


Lees meer...

VAN DE JEUGDRONDE VAN BRAKEL NAAR DE RONDE VAN GELDROP.

29 april 2023


VAN DE JEUGDRONDE VAN BRAKEL NAAR DE RONDE VAN GELDROP. 29 april 2023. Met de organisatie van de Geldropse wielerronde op Koningsdag werd een oude traditie in ere hersteld. In de wijk Zesgehuchten (met een rijke wielerhistorie) bood de organiserende wielervereniging TML Dommelstreek startgelegenheid aan maar liefst zes seniorencategorieën. Door de drukte op de wielerkalender op deze dag stonden er gemiddeld zo’n dertig licentiehouders aan de start. Maar de strijd was er niet minder om! Na vier jaar afwezigheid werd het wedstrijdprogramma geopend met de eerste wedstrijd in het kader van de Nationale Handbike Competitie. Voor deze categorie was een...


Lees meer...

TOPPERS VOORIN IN AMSTEL GOLD RACE

17 april 2023


TOPPERS VOORIN IN AMSTEL GOLD RACE 17 april 2023. In de dagen voorafgaand aan de Amstel Gold Race zag het er even naar uit dat ik het weekend aan mij voorbij moest laten gaan. Een zware vorm van hooikoorts (met de nadruk op koorts) zorgde ervoor dat mijn stemgeluid enkele dagen tot een absoluut minimum beperkt werd. Gelukkig heb ik de reis naar het Zuid-Limburg toch kunnen ondernemen en arriveerde vrijdagavond (met stem!) tijdig in mijn hotel in Maastricht. In de nacht van vrijdag op zaterdag stond ik al om vijf uur naast mijn hotelbed omdat verwacht werd dat ik...


Lees meer...

CONTACT


  Ik ga akkoord met het privacybeleid

  Lees ons Privacybeleid

  U KUNT MIJ BOEKEN VOOR:

  • Microfonist wielerwedstrijd
  • Presentatie persconferentie
  • Presentatie wielercafé
  • Presentatie receptie en ontvangst
  • Presentatie ploegenvoorstelling (teams en clubs)
  • Presentatie quizavond
  • Presentatie sponsorbijeenkomst
  • Presentatie wielerclinic
  • Presentatie lezing regionale/lokale wielersport
  • Voice-over lokale radio- en tv-programma/ bedrijfspresentatie

  RIEN IN DE KRANT

  WIELERGEZIN VAN HORIK

  Op 27 juli 2019 verscheen er in het ED (Eindhovens Dagblad) een paginagroot artikel over ons wielergezin. Via deze link kunt U het artikel lezen:

  WIELERGEZIN VAN HORIK

  WIELERVIRUS

  Op 28 december 2020 verscheen er in het ED (Eindhovens Dagblad) een artikel over het wielerboek “De Pedaalridders van de Peel” dat eind 2021 verschijnt. Via deze link is het artikel te lezen:

  WIELERVIRUS MONDT UIT IN BOEK

  Op woensdag 22 juni 2022 verscheen er in het ED een artikel naar aanleiding van de boekpresentatie van “De Pedaalridders van de Peel”.

  RIEN OP TV

  Vanaf oktober 2020 presenteer ik een wielertalkshow voor de bovenlokale TV-omroep Kempen Tv onder de titel “Koers Kaffee”. De uitzendingen zijn te bekijken via  https://www.kempentv.nl/?s=koers+kaffee

   

   

  We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
  Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

  [X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid