Foto
Foto
Foto

DONDERDAG 22 APRIL 20.00 UUR PRESENTATIE LIVESTREAM NK VELDRIJDEN

21 april 2021


DONDERDAG 22 APRIL 20.00 UUR PRESENTATIE LIVESTREAM NK VELDRIJDEN.

Begin 2018 organiseerden een aantal wielervrienden uit Zaltbommel (actief in het bedrijfsleven) voor het eerst de “Uiterwaardencross” maar moesten toen in verband met de hoge waterstand van de Waal uitwijken naar de “Kindertuin.” Negen maanden later stond de tweede editie al op de nationale KNWU-veldritkalender. Ik was er toen opnieuw bij als speaker en was aangenaam verrast door de strakke aankleding van de reclamespandoeken en het schitterende parkoers aan de Waalkade. Met zo’n beetje alle ingrediënten die een cyclocross tot een succes maken: het parkoers voerde de deelnemers over het gras en het zand van de uiterwaarden, met beklimmingen, afdalingen, een trap en een start-en finishstraat over de kasseien.

 

Het succes van de eerste edities zorgde ervoor dat de organisatoren dit jaar van de KNWU de mogelijkheid kregen om het NK veldrijden te organiseren. Helaas gooiden de strenge Coronamaatregelen van begin januari roet in het eten. Ook dit onderwerp komt aan bod tijdens de livestream die morgen, donderdag 22 april, te bekijken is via het Youtube-kanaal van het Plieger NK Veldrijden. Na drie betrekkelijke “rustdagen” mag ik weer in actie komen als wielerpresentator. In de TV-studio van Unlimited Sound & Vision interview ik de tafelgasten Maarten Ducrot (ambassadeur van de organisatie), Ad van Grootel (veldritcoördinator KNWU), Robert Schimmer (voorzitter Stichting Cyclocross Zaltbommel) en hoofdsponsor Plieger. We praten o.a. over het effect van Corona op de koers, de stand van zaken vandaag in de wielersport en uiteraard ook over het Plieger NK Veldrijden 2022 in het eerste weekend van januari. De uitzending is tussen 20.00 uur en 21.00 uur te volgen via de volgende link: https://www.youtube.com/channel/UCTv57GnWgbU299_0IoP1khw

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid