Foto
Foto
Foto

EERSTE DATA PEDAALRIDDERS ON TOUR IN 2023 BEKEND.

9 december 2022


EERSTE DATA PEDAALRIDDERS ON TOUR IN 2023 BEKEND

9 december 2022

Na de succesvolle verkoop van ons wielerboek “De Pedaalridders van de Peel” ben ik alweer druk bezig met mijn volgende project. Onder de titel “Pedaalridders On Tour” ga ik met ingang van volgend jaar maandelijks (met uitzondering van de zomermaanden) een nostalgische wieleravond verzorgen in één van de dorpen en steden waarover ik geschreven heb. De eerste avonden in deze serie zijn inmiddels vastgelegd.
Op woensdag 1 maart beginnen we met de nostalgische wieleravond in zaal van der Putten in het “Wielernest” Deurne op uitnodiging van de jubilerende toerclub De Wekkers. Afgelopen week had ik een eerste voorbespreking met een vijftal oud-renners die bij de organisatie van de avond betrokken zijn. De wielerverhalen en anekdotes die daar al verteld werden beloven veel goeds!
Een maand later op woensdag 5 april gaan we met de “Pedaalridders On Tour” naar De Couwenbergh in het “Wielernest” Aarle-Rixtel. Ten huize van de voorzitter van de plaatselijke toerclub Aan de Wielen ex-coureur Ronny Daniëls heb ik vorige week ook deze wieleravond voorbereid. Ook hier gaan we ervan uit dat we voldoende gesprekstof hebben voor een gezellige avond over de wielerhistorie van het “Klokkendorp.”
Ook voor het najaar zijn er al data vastgelegd. Op dinsdag 10 oktober verzorgen we een wieleravond in Asten in het kader van het jubileumjaar van TWC Asten. Eind november zijn we voor de lokale wielerhistorie in het dorp waar ik veertig jaar vóór de klas heb gestaan. Het bestuur van Gemeenschapshuis de Einder in Someren-Eind heeft me hiervoor uitgenodigd.
Omdat ons boek de wielergeschiedenis beschrijft van tientallen dorpen en steden in de Brabantse en Limburgse Peel kan ik met de voorbereidingen en presentatie van deze wieleravonden nog jaren vooruit…
(De foto waarbij ik oud-renner Toon Rooijmans interview tijdens een eerdere wieleravond in mijn woonplaats Someren op uitnodiging van Heemkundekring De Vonder Asten-Someren in februari 2018).

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid