Foto
Foto
Foto

OP NAAR DE DUIZEND!

23 december 2022


OP NAAR DE DUIZEND

23 december 2022

Een half jaar na het uitbrengen van ons wielerboek “De Pedaalridders van de Peel” zijn we de magische grens van 900 boeken (van de duizend) gepasseerd. In diverse boekhandels en wielerzaken in de regio liggen nog een beperkt aantal boeken op de kopers te wachten. En ook via mijn website zijn nog boeken te bestellen. Dat kan overigens ook via de Sportmediashop van Bert Hulleman en de webshop van Bakker Racing Products. Uit de stijgende verkoopcijfers in deze periode blijkt het een passend cadeau te zijn om tijdens de Kerstdagen aan wielerliefhebbers aan te bieden. Grijp daarom je kans voordat ze uitverkocht zijn! Zoals het er nu voorstaat, komt er namelijk geen tweede druk omdat de verkoopprijs in vergelijking met nu dan flink hoger is.
In de afgelopen maanden heb ik een aantal verzoeken gehad of ik ook zo’n boek zou kunnen schrijven over andere regio’s in Brabant en Limburg. Dat zit er helaas niet in. Hoewel het succes van ons wielerboek wel naar méér smaakt moet ik dat voorlopig uitstellen tot het moment waarop ik over enkele jaren mijn microfoon aan de wilgen ga hangen…

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid