Foto
Foto
Foto

UPDATE WIELERBOEK “DE PEDAALRIDDERS VAN DE PEEL”

20 oktober 2022


UPDATE WIELERBOEK “DE PEDAALRIDDERS VAN DE PEEL”

20 oktober 2022
Het is vandaag exact vier maanden geleden dat de duizend exemplaren van ons wielerboek “De Pedaalridders van de Peel” op een pallet in de loods van oud-renner Sjaak Leenen werden afgeleverd. Het begin van een drukke periode met de verspreiding van het boekwerk. Inmiddels heeft ¾ van de boeken haar weg gevonden naar de boekenkasten van veel wielerliefhebbers in binnen-en buitenland. Voor mij en mijn broer èn vormgever Bart is het aantal verkochte wielerboeken buiten verwachting groot. Vrijwel dagelijks komen er via mijn website nog bestellingen binnen en regelmatig word ik gebeld om de voorraad aan te vullen in de boekwinkels en racespeciaalzaken in de regio. Bij de boekwinkels is Primera Someren lijstaanvoerder vóór Bruna Deurne. De meeste boeken in de wielerspeciaalzaken zijn verkocht bij Empella Fietsen in Erp en John Knoops Passion for Bikes in Mierlo. Via deze link zijn een aantal reacties te vinden van lezers van het wielerboek: https://www.rienvanhorikcycling.nl/pedaalridders-van-de…/
Uiteraard is de “Pedaalridders van de Peel” een uitgelezen mogelijkheid om wielerfans te verrassen met een speciaal Sint-of Kerstcadeau!
De lijst van verkoopadressen is op de openingspagina van www.rienvanhorikcycling.nl te vinden.
(De foto is gemaakt door mijn jongste zus die de boeken bij de Bruna in Deurne zag liggen).

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid