Foto
Foto
Foto

ASCHWIN KRUDERS

1 april 2000


De Twent Aschwin Kruders (1988) startte zijn wielerloopbaan als junior bij wielervereniging de Zwaluwen. Ook kwam hij als actief sporter in actie voor de “Run-bike-run.” Hij was op die leeftijd ook al bezig met allerlei promotionele activiteiten voor sporters en organisatoren. Zijn bedrijf Sportpromotions (met als basis het Spaanse Gerona) is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Voor diverse topwielrensters verzorgt hij het management en de communicatie. Ook is hij werkzaam voor verschillende organisaties. De voormalig inwoner van Goor heeft ook enkele jaren gefungeerd als KNWU-speaker. Dat bleek toen geen ideale combinatie met zijn bedrijf dat zich ook veel op sociale media richt. Vanaf 2018 hanteerde de energieke sportliefhebber ook de voorzittershamer bij de atletiekvereniging AV Goor ’75.

“Bij verschillende eendagswedstrijden en meerdaagsen zoals de Ster ZLM Toer heb ik Aschwin gesproken. Toen we in de ronde van Drenthe een hotelkamer deelden heb ik gezien met welk enthousiasme hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. Ik begrijp dat hij incidenteel de microfoon ter hand neemt bij bijvoorbeeld een stratenloop.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid