Foto
Foto
Foto

ASCHWIN KRUDERS

1 april 2000


De Twent Aschwin Kruders (31) startte zijn wielerloopbaan als junior bij wielervereniging de Zwaluwen. Ook kwam hij als actief sporter in actie voor de “Run-bike-run.” Hij was op die leeftijd ook al bezig met allerlei promotionele activiteiten voor sporters en organisatoren. Zijn eenmansbedrijf Aschwin Kruders Sport Promotions is uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Van diverse topwielrensters zoals Anna van der Breggen en Annemiek van Vleuten verzorgt hij de website. Ook is hij werkzaam voor verschillende organisaties. De inwoner van Goor heeft ook enkele jaren gefungeerd als KNWU-speaker. Dat bleek toen geen ideale combinatie met zijn bedrijf dat zich ook veel op sociale media richt. Vanaf 2018 hanteert de energieke sportliefhebber ook de voorzittershamer bij de atletiekvereniging AV Goor ’75.

“Bij verschillende eendagswedstrijden en meerdaagsen zoals de Ster ZLM Toer heb ik Aschwin gesproken. Toen we in de ronde van Drenthe een hotelkamer deelden heb ik gezien met welk enthousiasme hij van zijn hobby zijn werk heeft kunnen maken. Ik begrijp dat hij incidenteel de microfoon ter hand neemt bij bijvoorbeeld een stratenloop.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid