Foto
Foto
Foto

BARBARA PEDROTTI (ITA)

1 april 2000


Zij is één van de weinige vrouwelijke speakers in de wielersport. De 37-jarige bevallige presentatrice uit Rovereto in Trentino komt uit een sportieve familie. Na haar studie in vreemde talen heeft Barbara Pedrotti zich gericht op het presenteren van sportevenementen en een carrière als fotomodel. De Italiaanse presentatrice was enkele jaren ook de speaker in de Giro waardoor ze in 2010 ook in Utrecht te horen (en te zien) was. Maar ook tijdens de ronde van Lombardije, Milaan-San Remo, EK’s en tijdens het WK in Firenze fungeerde ze als speaker. Haar naam is ook genoemd toen er sprake was van  “bunga-bunga party’s” van oud-president Berluscioni. Voor de TV-zenders van Sky Sports en BeIN  Sports verzorgt zij presentaties en interviews.

“Toen de Giro-etappe in 2016 in Nijmegen finishte gingen de hoofden van de mannelijke toeschouwers richting Barbara die in een nauwsluitend broekje voor beIN Sports de topsprinters interviewde. Ik ben nog steeds stikjaloers op collega Kees Maas die met haar bij de Girostart in Utrecht in 2010 mocht samenwerken.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid