Foto
Foto
Foto

DICK SOEPENBERG

1 april 2000


De meeste wielerliefhebbers kennen Soepie (zoals hij ook wel genoemd wordt) als fotograaf bij internationale wielerwedstrijden voor zijn eenmansbedrijf Sportfoto.nl Vooral het vrouwenwielrennen heeft zijn aandacht. Dick  Soepenberg kon als gevolg van een fysieke beperking zelf niet aan wedstrijden deelnemen. Als bestuurslid van wielervereniging de Zwaluwen en mede-organisator van het NK veldrijden in Almelo enkele jaren geleden is hij ook als vrijwilliger in de wielersport actief geweest. Ook is hij enkele jaren als KNWU-jurylid vooral als speaker ingezet. Zoals bij de jaarlijkse profronde van Almelo. Uiteindelijk heeft hij de voorkeur gegeven aan zijn andere passie: het maken van schitterende wielerfoto’s.

“Dick ken ik al jaren als een topper in de wielersportfotografie. Ik heb slechts eenmaal met hem als speaker samengewerkt tijdens het NK mountainbike in Groesbeek. Die samenwerking was mij prima bevallen en smaakte naar meer.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid