Foto
Foto
Foto

DIRK JAN GROOTKARZIJN

1 april 2000


In sneltreinvaart verzorgt hij zijn commentaar tijdens de wielerrondes in het Oosten van het land. Dirk Jan Grootkarzijn keerde in 2017 na een jarenlange afwezigheid weer terug als KNWU-speaker. Drukke werkzaamheden en een regelmatig verblijf in het buitenland hadden zijn presentatiebezigheden op een laag pitje gezet. De sales manager uit Oldebroek staat sindsdien regelmatig aan de micro bij wegwedstrijden en mountainbikewedstrijden waaronder het NK MTB in Apeldoorn in 2018. Ook bij het NCK in Dronten is zijn stemgeluid sinds dat jaar te horen. Als presentator van het sportprogramma “Sportief zijn, beter worden” van de (boven)lokale omroep LOCO FM is hij ook al geruime tijd op de radio actief. Daarnaast presenteert hij ploegenvoorstellingen, wielercafés en ook bij andere sportdisciplines hanteert hij de microfoon. Opvallend is ook dat DJ ook nog de tijd vindt livestreams te verzorgen bij sportactiviteiten. In het dagelijks leven is hij werkzaam in de veiligheidsbranche.

“Mijn eerste kennismaking met Dirk Jan was enkele jaren geleden tijdens het NCK in Dronten. Een enthousiaste gesprekspartner waarmee we ook samen het NK MTB Marathon in Groesbeek zouden gaan presenteren. Helaas is dit als gevolg van de Coronacrisis niet doorgegaan.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid