Foto
Foto
Foto

ERIK JAGER

1 april 2000


De rijzige gestalte van Erik Jager uit Drogeham is in de loop der jaren een vertrouwd gezicht geworden in de koersen in het Noorden van ons land. In 2004 startte hij als presentator van sportwedstrijden. De Fries, als accountmanager werkzaam in de autobranche, maakt vanaf 2016 ook deel uit van de organisatie van het wielercomité van Surhuisterveen. De organisatie die vooral bekend is van het Na-Tourcriterium twee dagen na de laatste rit van de Tour. In diverse Noordelijke profcriteria heeft Erik aan de micro gestaan: de Gouden Pijl in Emmen, het Spektakel van Steenwijk en uiteraard ook in het wielernest Surhuisterveen. Ook tijdens de Super Prestigeveldrit in Gieten is zijn duidelijk herkenbare stemgeluid regelmatig te horen.

“Vorig jaar ontmoette ik Erik voor de eerste maal in etappeplaats Heerenveen tijdens de Healthy Ageing Tour. Hij had kort daarvoor een zware operatie ondergaan en was daarvan herstellende. Ik hoop in de nabije toekomst ook eens met hem te mogen samenwerken.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid