Foto
Foto
Foto

FRANK HOOGERS

1 april 2000


Nadat hij door een zware blessure moest stoppen met atletiek bleef Frank Hoogers (1989) korte tijd als trainer actief bij zijn favoriete sport. De Astenaar volgde in 2014 een jurycursus microfonist bij de Atletiekunie. Naast de clubwedstrijden in de regio werd hij ook benaderd om het NK indoor in Omnisport in Apeldoorn van commentaar te voorzien. Ook was hij bij het Event Presentation-team tijdens het EK atletiek in 2016 in Amsterdam betrokken. Als lid van atletiekvereniging ’t Jasper Sport is hij ook de vaste speaker bij clubactiviteiten. Daarnaast heeft muziek zijn interesse want Frank speelt ook in een band. Toen districtsconsul Albert van Maasakkers (KNWU ZON) in 2018 via internet een oproep deed om zich als speaker aan te melden reageerde hij direct. Na het volgen van de KNWU-jurycursus volgde in de wintermaanden zijn debuut als wielerspeaker. Bij de samenstelling van zijn wedstrijdkalender gaat in eerste instantie de voorkeur uit naar atletiek.

“Na mijn eerste kennismaking met Frank werd direct duidelijk dat hij al over de nodige ervaring als speaker beschikte. We hebben verschillende keren met veel plezier samen aan de micro gestaan. Inmiddels heeft hij ook zijn debuut gemaakt in de profrondes van Boxmeer en Maarheeze.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid