Foto
Foto
Foto

FRANK VAN RAAK

1 april 2000


Als je hele leven zich vooral afspeelt in het wielernest Chaam dan kan het bijna niet anders of je krijgt interesse in de wielersport. Frank van Raak (1968) woonde een kwart eeuw op de camping Buitenlust en was in die periode actief in het voetbal en tennis. Daar kwam ook het wielrennen bij als toerfietser. Als KNWU-jurylid kreeg hij de microfoon uitgereikt en heeft in de loop der jaren ook bij diverse profrondes in de regio aan de micro gestaan. Uiteraard ook in eigen woonplaats in de “Acht van Chaam.” Zijn opvallende oranje hoedje en zijn vlotte manier van presenteren zijn kenmerkend voor de West-Brabantse microfonist. Frank heeft al heel wat jaren ruime interesse getoond in de gemeentepolitiek wat resulteerde in het wethouderschap in zijn gemeente Alphen-Chaam. Na deze periode is hij weer beschikbaar als speaker voor de West-Brabantse en Zeeuwse koersen.

“De regio West-Brabant beschikt over een groot aantal speakers die op nationaal niveau tot de onbetwiste top behoren. Daarbij reken ik ook Frank die in verband met zijn werkzaamheden als wethouder een beperkt aantal wedstrijden van commentaar voorziet. Ik hoorde zijn prettige stemgeluid voor het eerst enkele jaren geleden tijdens een afwachtingswedstrijd in Bladel.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid