Foto
Foto
Foto

GUNTHER BLOCKX (BEL)

27 augustus 2015


Al op vijfjarige leeftijd mocht hij mee in de wagen met de rode vlag in de koers in zijn woonplaats Retie. Zijn opa was oprichter van de organiserende vereniging KWC De Zonnestraal en oma baatte het café uit bij de aankomst. Gunther (39) is nog steeds betrokken bij de wielerkoersen in Retie. Als chauffeur en speaker in de pilootwagen is hij in de regio een regionale bekendheid. Zo’n 40 dagen per jaar besteedt hij aan zijn wielerhobby. Daarbij heeft Gunther een goede balans tussen gezin, werk en hobbybezigheden gevonden. Ook bij grote wedstrijden bij onze zuiderburen is zijn prettig in het gehoor liggende stemgeluid te horen.

“Tijdens de wielerbeurs Velofollies in Kortrijk heb ik dit voorjaar persoonlijk met Gunther kennis kunnen maken. Zijn presentatiebezigheden heb ik tot nu toe alleen kunnen volgen via livestreams van de Limburgse en Kempische wielerkoersen.”

]

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid