Foto
Foto
Foto

GUNTHER BLOCKX (BEL)

1 april 2000


Al op vijfjarige leeftijd mocht Gunther Blockx mee in de wagen met de rode vlag in de koers in zijn woonplaats Retie. Zijn opa was oprichter van de organiserende vereniging KWC De Zonnestraal en oma baatte het café uit bij de aankomst. Gunther (1978) is nog steeds betrokken bij de wielerkoersen in Retie. Als chauffeur en speaker in de pilootwagen is hij in de regio een regionale bekendheid. Zo’n 40 dagen per jaar besteedt hij aan zijn wielerhobby. Daarbij heeft Gunther (eveneens in het onderwijs werkzaam) een goede balans tussen gezin, werk en hobbybezigheden gevonden. Ook bij grote wedstrijden bij onze zuiderburen is zijn prettig in het gehoor liggende stemgeluid te horen.

“Tijdens de wielerbeurs Velofollies in Kortrijk heb ik voor het eerst persoonlijk met Gunther kennis kunnen maken. Zijn presentatiebezigheden volgde ik daarna via livestreams van de Limburgse en Kempische wielerkoersen. Enkele jaren geleden heb ik Gunther gevraagd om met mij samen de Mijl van Mares te presenteren. Voor herhaling vatbaar. ”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid