Foto
Foto
Foto

HERMAN VAN PLATERINGEN

1 april 2000


Een sportliefhebber op verschillende terreinen is ongetwijfeld Herman van Plateringen(62) uit Nieuwegein. Niet alleen in de wielersport heeft hij zijn sporen verdiend maar als KNVB docent verzorgt hij ook al jaren trainerscursussen. Voordat hij twee jaar geleden een KNWU-jurycursus volgde was hij vooral actief als ploegleider. Bij het Line Lloyd Cycling Team en de clubploeg van UWTC De Volharding. Daarnaast is hij een vurig supporter van zoon Martin die een maatschappelijke carrière verkoos maar nog steeds als amateur korte uitslagen rijdt. Herman staat vooral aan de micro bij wegwedstrijden in het district Midden-Nederland maar ook voor baanwedstrijden en veldritten is hij beschikbaar om het wedstrijdverslag te verzorgen. De Utrechter was ook jarenlang betrokken bij de organisatie van de helaas ter ziele gegane Ronde van Midden-Nederland. Daar gaf hij ook de informatie uit de wedstrijd door naar de speaker bij de aankomst.

“Als ouder van een fietsende zoon trof ik de immer enthousiaste Herman regelmatig bij de wielerrondes in onze regio. We hoorden hem voor het eerst aan de micro bij de start van de ploegentijdrit in de Ronde van Midden-Nederland. Inmiddels hebben we ook samen de Kiremko Nacht van Woerden en de Veenendaal-Veenendaal Classic gepresenteerd.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid