Foto
Foto
Foto

JO VAN DEURSE

20 augustus 2015


De “Voice” van Limburg wordt hij wel eens genoemd. Jo (68) volgde in 1986 de KNWU-jurycursus en mocht in Elsloo zijn debuut als speaker maken. In de beginjaren beschouwde hij Kees Maas als zijn mentor. Het kenmerkende stemgeluid is niet meer weg te denken bij de koersen in het zuiden van ons land. Hij kan als geen ander zorgen voor een geweldige sfeer aan de micro. Voor zijn vele verdiensten voor de wielersport ontving hij in 2011 het Zilveren Wiel. Zijn zoons Christian en Stephan waren actief op de racefiets. Jo heeft bij diverse NK’s (weg en mountainbike) de micro mogen hanteren. Ook verving hij zijn mentor enkele jaren geleden tijdens de Amstel Gold Race. In “zijn” Maastricht is de presentatie van de Ridderronde zijn jaarlijkse hoogtepunt als microfonist.

“In de loop der jaren heb ik regelmatig een gezellig contact onderhouden met Jo. Samen hebben we in het begin van deze eeuw het kleine NK in Heerlen gepresenteerd. Ook heb ik hem regelmatig mogen vervangen in Limburgse koersen.”

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid