Foto
Foto
Foto

MARC BOLLEN (BEL)

26 augustus 2015


Een bekende naam in de Belgische wielersport is ongetwijfeld Marc Bollen. Als sportsecretaris van de Belgische Wielerbond is hij al heel wat jaren dagelijks bezig met wielrennen. Het meest bekend is de Landenaar (oorspronkelijk uit Tienen) van zijn werkzaamheden als Radio Tour. Op de Vlaamse TV ook uitgebreid te zien en te horen in de Ronde van Vlaanderen. Tot vorige winter was zijn stemgeluid ook veelvuldig te horen tijdens de internationale cyclocrossen bij onze zuiderburen en het WK in eigen land. Ook in de internationale Vlaamse wegwedstrijden was hij de vaste microfonist.

“De afgelopen zomer heb ik Marc voor het eerst gesproken tijdens de Binck Bank Tour in Venray. Ik kijk uit naar de samenwerking met hem tijdens het EK cyclocross in Rosmalen. Zijn krachtige stemgeluid aan de micro en Radio Tour getuigen van een grote mate van professionaliteit. “

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid