Foto
Foto
Foto

NICO DE VRIES

1 april 2000


Nico de Vries (1940) behoort tot de speakers die ook na hun pensionering hun geliefde hobby zijn blijven uitoefenen. De inwoner van Amersfoort stapte na zijn actieve wielerloopbaan in het bestuur van de plaatselijke wielervereniging Eemland. In combinatie met zijn baan als accountant begon hij 35 jaar geleden met zijn juryloopbaan. De functie als microfonist geniet daarbij zijn voorkeur. Bekend in het wielermilieu is Nico ook als speaker in de geluidswagen in de Eneco Tour en de Binck Bank Tour. Op organisatorisch terrein is hij ook jarenlang mede-organisator geweest van de plaatselijke veldrit in Amersfoort en de Groeistadklassieker. Eén van de hoogtepunten was zijn presentatie in 2018 tijdens het NK voor de jeugd die door zijn vereniging werd georganiseerd.

“Ik ontmoette Nico in 2013 bij de EYOF (Jeugd Olympische Dagen) in Utrecht waar hij de starts bij de tijdrit vocaal begeleidde. Ook in de gezellige wielerronde van Ochten mocht ik diverse keren met deze ervaren speaker samenwerken.”

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid