Foto
Foto
Foto

PAUL KAYE (ZAF)

7 augustus 2015


Voor de Zuid-Afrikaan Paul Kaye zijn de Ironman-triathlons het hoofddoel van zijn presentiewerkzaamheden. De inwoner van Kaapstad was tien jaar lang een gevierd DJ en presentator bij een radiostation in zijn land. Daarna werd hij uitgever van o.a. wielerbladen. Hij heeft in de loop der jaren voor zijn presentaties zowel in Duitsland en Japan gewoond. In eigen land heeft hij ook de nodige bekendheid opgebouwd in de wielersport door zijn verslaggeving van de Capetown Cycling Race en de legendarische Cape Epic. Omdat hij de vaste speaker is voor de Ironman-triathlon in Maastricht werd hij in 2016 door dezelfde organisatie gevraagd de Hammer Series in Limburg te presenteren. Vorig jaar  kwam hier ook de Hammer Stavanger bij. Zijn presentatiestijl oogt bijzonder professioneel. Op jaarbasis heeft hij zo’n 27 Ironman-triathlons in zijn drukke agenda staan.

“Drie jaar geleden mocht ik tijdens de Hammer Series in Limburg voor het eerst met een professionele speaker als Paul samenwerken. Ik heb daar verschillende lovende reacties over mogen ontvangen. Ook vorig jaar noemde hij me weer de “Google of cycling”. Bij de derde editie was hij er niet bij.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid