Foto
Foto
Foto

RIK JANSEN

1 april 2000


Rik Jansen (37) startte vorig jaar als microfonist onder de bezielende begeleiding van de inmiddels gestopte Harry Middeljans. De inwoner van Zwolle is in het dagelijks leven projectmanager bij een groot ingenieurs- en adviesbureau. Vorig jaar stond hij bij  een groot aantal nationale criteriums, het NSK, jeugdwedstrijden en nationale veldritten aan de micro. Voor hem is het “speakeren”een passie waarin hij zich absoluut wil verbeteren en stappen zetten. Dit jaar zou zijn stemgeluid te horen zijn bij het helaas afgelaste NK voor de jeugd Nijverdal en is hij benaderd om de jeugdtour van Assen te presenteren. Daarvóór was hij als wielrenner in de amateurcategorie actief in het shirt van de Hanzerenners. Met daarbij ook een podiumplaats in de wielerronde van Hardenberg. Vier jaar lang fungeerde hij als wielertrainer van de Zwolse wielervereniging en maakte deel uit van het bestuur. Hij is afgestudeerd cultureel geograaf.

“Dit voorjaar hebben we voor het eerst kennis gemaakt met Rik in de Craft-Ster van Zwolle waar hij in de geluidswagen plaats nam. We hebben daar afgesproken met elkaar in contact te blijven om informatie uit te wisselen.”

 

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid