Foto
Foto
Foto

WIM HERBERICHS

1 april 2000


Na het stoppen van een aantal Limburgse speakers is het goed dat er ook uitbreiding is gekomen. In 2018 kwam Wim Herberichs het KNWU-jurykorps versterken. De projectmanager bij de Gemeente Gulpen-Wittem kwam voor het eerst als wielerspeaker in actie tijdens de cyclocross in Meterik. Een veldrit die deel uitmaakt van de Toma Cycles Cup, een regelmatigheidsklassement in een samenwerking tussen de KNWU en de NWB. Dit jaar zou hij ook diverse keren als microfonist worden opgesteld in district Zuid Oost Nederland. Zijn zoon Luc is werkzaam bij organisatie-en evenementenbureau TOC uit Oss die o.m. het WK paralympics organiseren.

“Met Wim heb ik deze winter voor het eerst gesproken tijdens de applicatiebijeenkomst van KNWU-juryleden in het Shimano Experience Center in Valkenburg. Ook over een mogelijke bijeenkomst van Nederlandstalige speakers om elkaar van informatie te kunnen voorzien.”  

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in ons privacybeleid.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemd privacybeleid